Jean d'Arcel Stick controle antibiotski serum protiv akni!

-25%
95,00 Kn
126,00 Kn
-25%
126,00 Kn 95,00 Kn
Kupi

Znate li što mora sadržavati svaka ženska torba? Jean d'Arcel Stick Controle!

Stick Controle djeluje tako da isušuje pojedinačne prištiće, pročišćava i ciljano djeluje na kožne nepravilnosti i upaljene prištiće, sadrži prirodni antibiotik i na područje na kojem se nalazi prištić nanosi se tri dana po tri puta. 

Ekstrakt sjemena leće i salicilna kiselina pročišćavaju kožu, usporavaju proizvodnju sebuma, sprječavaju razmnožavanje bakterija; alkohol djeluje antibakterijski, isušuje nepravilnosti kože i ubrzava zacjeljivanje kože; sintetizirani ekstrakt matične mliječi djeluje antibakterijski i regulira proizvodnju sebuma tako da inhibira 5 alfa-reduktazu; alantoin umiruje kožu podložnu upalnim procesima.

Prva pomoć kod akni, uvijek pri ruci!

Napomene

  • Kupon je moguće koristiti odmah nakon kupnje.
  • Ponuda uključuje: Jean d'Arcel Stick Controle 10 ml.
  • Cjenik usluga možete pogledati ovdje.
  • Način dostave: poštom (na adresu - 25 kn) ili osobno preuzimanje u Mexico Sun-u, Kaptol 18, 10 000 Zagreb uz prethodnu najavu na 01/4812-638
  • Rok iskoristivosti kupona je 30 dana od datuma kupnje!

Arta Estetic (Mexico Sun)

Na vrhu Kaptola, već više od deset godina, u samom centru grada Zagreba, pronaći ćete jedinstveni DaySpa salon MEXICO SUN koji svojim interijerom i egzotičnošću garantira otkrivanje jedinstvenih rituala ljepote. Briga o zdravlju, atraktivan i dinamičan izgled, postojana frizura i karizma samouvjerenosti – pomažu Vam da ostanete mladi i u dobroj formi. Bez obzira što možda spadate u sretnice čije lice nikad ne zateže i ne pecka, a ten Vam je uglavnom uravnotežen, u Mexico Sun-u možete izabrati za sebe ili kao poklon za svoju prijateljicu različite masaže; od sada već standardne čokoladne masaže pa do masaže egzotičnim kamenjem, masaže kokos zdjelicama ili masaže nebeskim kuglicama.

Radno vrijeme:

Ponedjeljak do subota: 09:00 do 21:00h

Adresa i kontakt:

Kaptol ulica 18, Zagreb, Hrvatska | Karta
Telefon: 01/3840-379
artaestetic@yahoo.com
http://www.mexico-sun.com.hr/