Sistematski pregled za muškarce u Poliklinici Spalato!

-21%
650,00 Kn
820,00 Kn
-21%
820,00 Kn 650,00 Kn
Kupi

Razvojem moderne medicine znatno su se povećale mogućnosti očuvanja zdravlja, odgađanja početka bolesti kao i uspješnost liječenja. Neprocjenjiva važnost redovitih sistematskih pregleda je u ranom otkrivanju postojanja faktora rizika za razvoj kroničnih i zloćudnih bolesti, jer jedino tada na vrijeme možemo spriječiti nastanak bolesti ili pravovremeno započeti liječenje.

Sistematski pregled za muškarce uključuje :
Laboratorijska analiza krvi : KKS, SE, GUK, kolesterol, HDL, LDL, trigliceridi, AST, ALT, gama GT, bilirubin i analiza urina (za starije od 45. godina preporuka je napraviti i PSA, nadoplata na licu mjesta 150 kn)
UZV abdomena (žučnog mjehura, jetre, gušterače, slezene, bubrega, mokraćnog mjehura)
Urološki pregled 
EKG i specijalistički pregled interniste uz završno mišljenje

Napomene

  • Zdravstvenu uslugu moguće je koristiti odmah nakon kupnje.
  • Ponuda uključuje: sistematski pregled za muškarce
  • Najava 3 dana unaprijed na 021/474-981.
  • Zdravstvena usluga se smatra iskorištenom ukoliko je pacijent rezervirao termin, a nije došao ili otkazao 24 sata ranije.
  • Rok iskoristivosti zdravstvene usluge je 30 dana od datuma kupnje!

Perić Spalato

Poliklinika Spalato je osnovana 2000. godine, a bavi se internom medicinom, ginekologijom, medicinskom mikrobiologijom s parazitologijom, fizikalnom medicinom i fizikalnom terapijom. Prostorno i kadrovski je proširena 2004. godine te su kupljeni dodatni medicinski uređaji. Tada je uz dosadašnju mikrobiološku obradu nadopunjena sonografska obrada ultrazvučnim aparatorm s konveksom, linearnom i endovaginalnom sondom. Uz to uvedena je endoskopska metoda fiberbronhoskopija. Rade se punkcije pod kontrolom ultrazvuka i to štitnjače, limfnih čvorova, dojki te punkcije pleuralnih izljeva i pleuralnih zadebljanja. Uz EKG posjedujemo i spirometar te se uvodi dijagnostička metoda spirometrije s testom bronhodilatacije. Radi se kutano testiranje na alergene. Kardiološka ordinacija se razvija od 2006. godine kada je nabavljen moderni color dopller ultrazvuk, pa je postignuta mogućnost sonografske pretrage svih organa, te pretrage power i kontinuiranog doplera, holter EKG-a i arterijskog tlaka i oprema za ergometrijsko testiranje. S tim je kompletirana kardiološka i vaskularna obrada. 2007. godine, kada se širimo na područje telemedicine, nabavljeni su telespirometar i teleoksimetar koji daju mogućnost kontinuiranog praćenja saturacije kisikom i spirometrijskih vrijednosti. Uvodi se nova metoda u dijagnostici astme i KOPB-a putem testa bronhoprovokatora. . Uz to uvodi se dijagnostika sleep apnea sindroma (SAS) tj. poremećaja disanja u toku spavanja. 2011. g. djelatnost je proširena na područje fizikalne medicine i rehabilitacije. U prostorijama nove poslovne jedinice započeli smo terapiju senzorne integracije.

Radno vrijeme:

Ponedjeljak - petak: 8 - 21 , subotom: 9 - 12

Adresa i kontakt:

Ulica Miroslava Krleže 26, Split, Hrvatska | Karta
Telefon: 021/474-981; 091/474-9810
poliklinika.spalato@gmail.com
http://www.poliklinika-spalato.hr/