Specijalistički pregled fizijatra - pregled, dijagnoza i plan terapije!

-33%
200,00 Kn
300,00 Kn
-33%
300,00 Kn 200,00 Kn
Ponuda istekla

Trebate mišljenje specijaliste fizijatra uz preciznu dijagnozu i učinkovit plan terapije?
Bolovi u vratu i leđima postali su sastavni dio života! Uzrok tome su dugotrajno i nepravilno sjedenje i manjak fizičke aktivnosti.
Ukoliko i Vi imate bolove u vratu i donjem dijelu leđatrnjenje u rukama i nogama, išijas, bolove u kukovima, koljenima, reumatske tegobe ne odgađajte posjet specijalističkom pregledu fizijatra.

Ispravna dijagnoza određuje daljnji tijek terapije što se u konačnici odražava postignutim rezultatima i zadovoljstvom pacijenta. Kako bi cijeli proces od pregleda do konačnog rješenja boli prošao što bezbolnije i u što kraćem vremenskom roku važno se je prepustiti u ruke stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom.

U Poliklinici za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju dr. Žugaj jamče kvalitetu i sigurnost, temeljenu na dugogodišnjem iskustvu vlasnika i ravnatelja Poliklinike Dr. Mato Žugaj,  Spec. fizikalne i rehabilitacijske medicine.Vrhunska oprema, stručni i profesionalni liječnici ovdje su vam uvijek na usluzi. 

Brinite za svoje zdravlje!

Napomene

  • Zdravstvenu uslugu moguće je koristiti odmah nakon kupnje.
  • Ponuda uključuje: specijalistički pregled fizijatra
  • Najava 2 - 3 dana unaprijed na broj: 01/4558 955
  • Zdravstvena usluga se smatra iskorištenom ukoliko je pacijent rezervirao termin, a nije došao ili otkazao 24 sata ranije.
  • Rok iskoristivosti zdravstvene usluge je 30 dana od datuma kupnje! 

Poliklinika za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju dr. Žugaj

Poliklinika za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju je započela sa radom 1999. godine. Primarno se bavi dijagnostikom i liječenjem bolesti sustava za pokretanje (bolesti kralježnice i zglobova, bolna križa, išijas, bolovi vrata, glavobolje, sportske i druge ozljede, bolno rame, kuk, koljeno, teniski lakat, reumatske i neurološke bolesti i sl.). Poliklinika je opremljena najmodernijim aparatima za fizikalnu terapiju-elektroterapija, ultrazvučna terapija, laser, magnetoterapija, trakcijska terapija kralježnice. Osim toga poliklinika vrši kineziterapiju, masažu (parcijalno i cijelo tijelo), kućne posjete, davanje injekcija i blokada, kiropraktiku. Fizikalna terapija se provodi uz individualni pristup dipl.bacc.fizioterapeuta.

Radno vrijeme:

Radnim danom od 7 - 21h, subotom 8 - 14h.

Adresa i kontakt:

Križanićeva ulica 13, Zagreb, Hrvatska | Karta
Telefon: 01/4558-955
poliklinika.dr.zugaj@zg.t-com.hr