Caterpillar dioptrijski okvir i dioptrijske leće

-25%
899,00 Kn
1.199,00 Kn
-25%
1.199,00 Kn 899,00 Kn
Ponuda istekla

Okvir i dioptrijska stakla CAT

  • lagana plastična stakla, zaštitni sloj protiv grebanja
  • antirefleksni sloj
  • višestruki zaštitni slojevi: hidrofobni, odbijanje prašine, za lako čišćenje
  • u Vašoj dioptriji za daljinu ili čitanje do +/- 5/2

Savjeti za biranje okvira dioptrijskih naočala: 

  • Krenite s odabirom naočala prema obliku vašeg lica. Postoje razni oblici lica pa prema tome i razni oblici okvira. Najvažnije je da okvire isprobate jer ćete tako dobiti najbolji dojam kako stoje. Nekad je previše isprobavanja korak u pogrešnom smjeru pa tako odaberite neku zlatnu sredinu. Ponekad ono što vam se silno sviđa i ne stoji najbolje.
  • Isto tako bitne su i boje okvira. Trend je jedno, a boja vašeg tena i kose je drugo. Birajte okvire koji nisu predominantni na vašem licu ili ga čine starijim. Odabir veselijih boja ponekad znatno osvježi lice. Ako vam stoje, ne bojte se odabrati kakvu kivi zelenu, mornarsko plavu ili primjerice boju crvene ruže.
  • Jako je važna i veličina okvira. Koliko god vam se neki okvir sviđao, ako vam nije sjeo kako treba (tiska vas ili vam je preširok), nemojte ga odabrati. Naočale su vaše druge oči pa se trebaju isto tako ‘stopiti’ s vama, tj. vašim licem.

Iskusno i stručno osoblje Mibo lens optike znati će vam preporučiti ono pravo, ne čekajte već se obratite s povjerenjem. Velik izbor najrazličitijih okvira omogućit će Vam da odaberete baš ono što vam treba i što želite!

Napomene

Kupon je moguće koristiti odmah po primitku.

Ponuda uključuje: dizajnerski dioptrijski okvir s garancijom godinu dana

Najava termina: 2 dana unaprijed na broj telefona 01/2922-756 ili 091/4949 015

Mibo lens optika

MIBO Lens je obiteljska tvrtka s dugogodišnjom tradicijom na području optike. Naša priča počela je 1987. godine pokretanjem proizvodnje dioptrijskih stakala za korekciju vida od kuda se tvrtka širila u nove segmente poslovanja. Nakon 20 godina rada u proizvodnji i suradnje sa svim optičarima u Hrvatskoj, tvrtka koristi navedeno iskustvo, pokreće vlastitu maloprodaju koja danas broji pet prodajnih mjesta lociranih u Zagrebu, Zadru, Varaždinu i Bjelovaru. Od samog početka poslovanja u maloprodaji temelji za stjecanje povjerenja kupaca su stručno i profesionalno osoblje, kvaliteta i pristupačne cijene naših proizvoda te sveobuhvatna usluga na jednome mjestu. Na svim prodajnim mjestima kupac je u centru pažnje naših stručnjaka kako bi odabrali pravo rješenje za zaštitu očiju u procesu kupnje koji pokriva sve faze od kontrole vida, savjetovanja pri odabiru do izrade, ugradnje leća i popravaka naočala. Povjerenje naših kupaca je svjedočanstvo lojalnosti i kvalitete koju pružamo svojim radom.

Radno vrijeme:

Radnim danom 09-20h, subotom 09-14h

Adresa i kontakt:

Ulica Bartola Kašića 8, Zagreb, Croatia | Karta
Telefon: 01/4651-903

http://mibo-lens.hr/