Leće - Individualna progresivna stakla

-5%
1.899,00 Kn
1.999,00 Kn
-5%
1.999,00 Kn 1.899,00 Kn
Ponuda istekla

Ako osjećate probleme s vidom, dobre vijesti su: ne morate nositi više pari naočala za daljinu i čitanje. Progresivne leće nude mekan prijelaz od udaljenosti za daljinu, preko vida na srednjoj udaljenosti do vida na blizu pokrivajući i sve ostale potrebne korekcije.

Leće - Individualna progresivna stakla

  • personalizirani dizajn leća
  • prirodan i čist pogled u svim smjerovima gledanja
  • primjeren za nove i iskusnije korisnike progresivnih leća koji žele iskoristiti sve prednosti personaliziranog progresivnog dizajna

Jako dobar vid, višestruko dokazana kvaliteta

Stalno ste u pokretu, radite stojeći ili u pokretu, često sjedite u automobilu te ste u slobodno vrijeme aktivni. Vid mora biti dobar u pokretu i rubne zone vašeg vidnog polja moraju biti super oštre.

Dođite i uvjerite se sami!

Napomene

Kupon je moguće koristiti odmah po primitku.

Ponuda uključuje: Leće - Individualna progresivna stakla

Najava termina: 2 dana unaprijed na broj telefona 01/2922-756 ili 091/4949 015

Mibo lens optika

MIBO Lens je obiteljska tvrtka s dugogodišnjom tradicijom na području optike. Naša priča počela je 1987. godine pokretanjem proizvodnje dioptrijskih stakala za korekciju vida od kuda se tvrtka širila u nove segmente poslovanja. Nakon 20 godina rada u proizvodnji i suradnje sa svim optičarima u Hrvatskoj, tvrtka koristi navedeno iskustvo, pokreće vlastitu maloprodaju koja danas broji pet prodajnih mjesta lociranih u Zagrebu, Zadru, Varaždinu i Bjelovaru. Od samog početka poslovanja u maloprodaji temelji za stjecanje povjerenja kupaca su stručno i profesionalno osoblje, kvaliteta i pristupačne cijene naših proizvoda te sveobuhvatna usluga na jednome mjestu. Na svim prodajnim mjestima kupac je u centru pažnje naših stručnjaka kako bi odabrali pravo rješenje za zaštitu očiju u procesu kupnje koji pokriva sve faze od kontrole vida, savjetovanja pri odabiru do izrade, ugradnje leća i popravaka naočala. Povjerenje naših kupaca je svjedočanstvo lojalnosti i kvalitete koju pružamo svojim radom.

Radno vrijeme:

Radnim danom 09-20h, subotom 09-14h

Adresa i kontakt:

Ulica Bartola Kašića 8, Zagreb, Croatia | Karta
Telefon: 01/4651-903

http://mibo-lens.hr/