Leće - MIBO Vision Protect

-19%
649,00 Kn
799,00 Kn
-19%
799,00 Kn 649,00 Kn
Ponuda istekla

Leće - MIBO Vision Protect

U današnje doba ljudi provode puno vremena pred kompjutorom i raznim ekranima ili rade pod umjetnom rasvjetom. Samim time nastala je potreba za zaštitom koja će eliminirati utjecaj te neugodne plave svjetlosti.

PROTECT je novi materijal koji je specijalno namjenjen za zaštitu od plave svijetlosti uzrokovane LED tehnologijom i drugom umjetnom rasvjetom ponajviše od računala i TV ekrana.

Napomene

Kupon je moguće koristiti odmah po primitku.

Ponuda uključuje: Leće - MIBO Vision Protect

Najava termina: 2 dana unaprijed na broj telefona 01/2922-756 ili 091/4949 015

Mibo lens optika

MIBO Lens je obiteljska tvrtka s dugogodišnjom tradicijom na području optike. Naša priča počela je 1987. godine pokretanjem proizvodnje dioptrijskih stakala za korekciju vida od kuda se tvrtka širila u nove segmente poslovanja. Nakon 20 godina rada u proizvodnji i suradnje sa svim optičarima u Hrvatskoj, tvrtka koristi navedeno iskustvo, pokreće vlastitu maloprodaju koja danas broji pet prodajnih mjesta lociranih u Zagrebu, Zadru, Varaždinu i Bjelovaru. Od samog početka poslovanja u maloprodaji temelji za stjecanje povjerenja kupaca su stručno i profesionalno osoblje, kvaliteta i pristupačne cijene naših proizvoda te sveobuhvatna usluga na jednome mjestu. Na svim prodajnim mjestima kupac je u centru pažnje naših stručnjaka kako bi odabrali pravo rješenje za zaštitu očiju u procesu kupnje koji pokriva sve faze od kontrole vida, savjetovanja pri odabiru do izrade, ugradnje leća i popravaka naočala. Povjerenje naših kupaca je svjedočanstvo lojalnosti i kvalitete koju pružamo svojim radom.

Radno vrijeme:

Radnim danom 09-20h, subotom 09-14h

Adresa i kontakt:

Ulica Bartola Kašića 8, Zagreb, Croatia | Karta
Telefon: 01/4651-903

http://mibo-lens.hr/