Ultrazvuk abdomena s pregledom!

-35%
260,00 Kn
400,00 Kn
-35%
400,00 Kn 260,00 Kn
Ponuda istekla

Ultrazvuk je sigurna i bezbolna dijagnostička metoda, koja stvara slike unutrašnjosti tijela koristeći valove zvuka. Ultrazvučni pregled trbušne šupljine dati će detaljan uvid u stanje Vašeg tijela. Ovaj pregled se primjenjuje kod bolova u trbuhu; promjena i bolesti jetre; upala i promjena žučnjaka; upala bubrega i svih drugih stanja prema preporuci liječnika.

Ultrazvukom abdomena će se dokazati ili isključiti postojanje određenih stanja ili bolesti.

Preporučuje se dan prije pretrage izbjegavati hranu koja napuhava (svježe voće, povrće, gazirana pića, mahunarke) kako bi se smanjilo nakupljanje zraka u crijevima i širenje želuca i crijeva jer to umanjuje kvalitetu pregleda. Također se ne preporučuje nekoliko sati prije pregleda uzimati hranu. Tijekom pregleda liječnik će vas zamoliti da promijenite položaj (legnete na jedan ili drugi bok), udahnete i zadržite dah i sl. kako bi mogao pregledati sve organe.

Napomene

  • Zdravstvenu uslugu moguće je koristiti odmah nakon kupnje.
  • Ponuda uključuje: specijalistički pregled, utvrđivanje dijagnoze, PAPA test, transavaginalni ultrazvuk i color doppler.
  • Najava 3 dana unaprijed na 01/4813 700.
  • Zdravstvena usluga se smatra iskorištenom ukoliko je pacijent rezervirao termin, a nije došao ili otkazao 24 sata ranije.
  • Rok iskoristivosti zdravstvene usluge je 30 dana od datuma kupnje!

Privatna ginekološka ordinacija Predrag Đurić

Poliklinika dr. Đurić nalazi se u samom centru grada, na adresi Draškovićeva 18, a u poliklinici možete obaviti slijedeće usluge: Papa test Ultrazvuk 4 D Kolposkopiju Ultrazvuk dojke,štitnjače,abdomena CD karotida i donjih ekstremiteta Pregledi i praćenje trudnoće /suradnja sa prim. dr. Duić Željko/ Konzultacije i savjetovanja

Radno vrijeme:

Pon,sri,čet : 13h – 19h; uto,pet : 10h – 14h

Adresa i kontakt:

Draškovićeva ulica 18, Zagreb, Hrvatska | Karta
Telefon: 01/4813-700
ginekoloska.ordinacija@inet.hr
http://tinyurl.com/d9rol5w