Zaštitne naočale

-21%
110,00 Kn
139,00 Kn
-21%
139,00 Kn 110,00 Kn
Ponuda istekla

Zaštitne naočale na našim stranicama primarno su dizajnirane za rad. Funkcija zaštitnih naočala je zaštita područja očiju i/ili dijela lica. U posljednjih nekoliko godina ostvaren je značajan napredak u dizajnu radnih i zaštitnih naočala. Mibo lens optika Vam nudi zaštitne naočale sa UV zaštitom, zaštitom od ogrebotina i zamagljivanja.

Nudimo Vam izbor između sljedećih stakala:

  • žuta
  • tamna
  • zrcalna stakla

Zaštitne naočale se upotrebljavaju za zaštitu očiju od letećih čestica te iskri iz frontalnog i bočnih pravaca. Zbog bočnih ventilacijskih otvora moguća je ventilacija zraka tako da je zamagljivanje u velikoj mjeri spriječeno. Koriste se kod blanjanja, brušenja, tokarenja, kovanja, klesanja i sl. Kao jedna od vrlo čestih profesionalnih ozljeda na radu upotreba naočala je obavezna jer može doći do ozbiljnih ozljeda očiju.

Napomene

Kupon je moguće koristiti odmah po primitku.

Ponuda uključuje: zaštitne naočale

Najava termina: 2 dana unaprijed na broj telefona 01/2922-756 ili 091/4949 015

Mibo lens optika

MIBO Lens je obiteljska tvrtka s dugogodišnjom tradicijom na području optike. Naša priča počela je 1987. godine pokretanjem proizvodnje dioptrijskih stakala za korekciju vida od kuda se tvrtka širila u nove segmente poslovanja. Nakon 20 godina rada u proizvodnji i suradnje sa svim optičarima u Hrvatskoj, tvrtka koristi navedeno iskustvo, pokreće vlastitu maloprodaju koja danas broji pet prodajnih mjesta lociranih u Zagrebu, Zadru, Varaždinu i Bjelovaru. Od samog početka poslovanja u maloprodaji temelji za stjecanje povjerenja kupaca su stručno i profesionalno osoblje, kvaliteta i pristupačne cijene naših proizvoda te sveobuhvatna usluga na jednome mjestu. Na svim prodajnim mjestima kupac je u centru pažnje naših stručnjaka kako bi odabrali pravo rješenje za zaštitu očiju u procesu kupnje koji pokriva sve faze od kontrole vida, savjetovanja pri odabiru do izrade, ugradnje leća i popravaka naočala. Povjerenje naših kupaca je svjedočanstvo lojalnosti i kvalitete koju pružamo svojim radom.

Radno vrijeme:

Radnim danom 09-20h, subotom 09-14h

Adresa i kontakt:

Ulica Bartola Kašića 8, Zagreb, Croatia | Karta
Telefon: 01/4651-903

http://mibo-lens.hr/