Brzi test na streptokok - najčešći uzročnik upale grla kod djece

-30%
10,50 €
15,00 €
-30%
15,00 € 10,50 €
Kupi

Dijete Vam boluje od povišene temperature, jake grlobolje, glavobolje...?
Streptokokna upala nosa i ždrijela blaže je streptokokno oboljenje, a karakterizira se neznatno povišenom temperaturom, grloboljom, „nazalnim“ govorom i crvenilom ždrijela. Kod dojenčadi i male djece infekcija streptokokima iz nosa i ždrijela često se proširi na srednje uho. Limfni čvorovi na vratu obično su uvećani.

Što je STREPTOKOK?
Streptokok je visoko zarazna bakterija, koja je u najvećem broju slučajeva izazivač infekcije ždrijela i krajnika. Kod djece do tri godine starosti, streptokokna infekcija javlja se u obliku blage upale nosa i ždrijela. Nakon kratkotrajne inkubacije od jednog do tri dana, nastupa naglo s povišenom temperaturom, vrućicom, jakom grloboljom, glavoboljom i bolovima u zglobovima.

Poliklinika za medicinsku biokemiju I internu medicinu SALZER jamči maksimalnu kvalitetu laboratorijskih pretraga. Rezultate pretraga dobivate u roku od 20 minuta. Nalaze možete dobiti i poštom, faxom ili e-mailom. Prostorije Poliklinike za medicinsku biokemiju i internu medicinu SALZER lijepo su uređene i u njima ćete se ugodno osjećati. Osoblje je vrlo stručno s dugogodišnjim radnim iskustvom. Laboratorij je opremljen s najmodernijim medicinskim aparatima zadnje generacije. Biti ćete ljubazno primljeni i brzo usluženi.

Laboratorijske pretrage za djecu uključuje:

  • uzimanje brisa ždrijela
  • testiranje na piogeni streptokok (Streptococcus Pyogenes)
  • diploma za hrabrost

"Ako se infekcija piogenim streptokokom ne dijagnosticira na vrijeme može doći do lokalnih i sistemskih komplikacija, stoga je prevencija posebno važna kod djece narušenog imuniteta."
dr. sc. Branka Salzer, dipl.ing.med.biokem.

Napomene

  • Zdravstvenu uslugu moguće je koristiti odmah nakon kupnje.
  • Ponuda uključuje: test na piogeni streptokok (Streptococcus Pyogenes) + diploma za hrabrost.
  • Cjenik zdravstvenih usluga možete pogledati ovdje.
  • Zdravstvena usluga se smatra iskorištenom ukoliko je pacijent rezervirao termin, a nije došao ili otkazao 24 sata ranije.
  • Rok iskoristivosti zdravstvene usluge je 30 dana od datuma kupnje!

Poliklinika Salzer d.o.o. za medicinsku biokemiju i internu medicinu Zagreb

Medicinsko-biokemijski laboratorij otvoren je u listopadu 2010.g. u sklopu zdravstvene ustanove naziva "Poliklinika Salzer za medicinsku biokemiju i internu medicinu"

Radno vrijeme:

Ponedjeljak - Petak: 07-18h i Subota: 08-12h

Adresa i kontakt:

Ulica kralja Zvonimira 26, Zagreb, Hrvatska | Karta
Telefon: ZG - 01/6419-800, VG - 01/7057-442
info@poliklinika-salzer.hr
http://www.poliklinika-salzer.hr/