Komplet laboratorijskih usluga za trudnice - KKS, urin i OGTT

-40%
20,70 €
34,51 €
-40%
34,51 € 20,70 €
Kupi

Laboratorijske pretrage u trudnoći iznimno su bitne za Vaše zdravlje i za zdravlje Vašeg budućeg djeteta!
Kontrola trudnoće nikako ne smije biti samo nadzor rasta djeteta. Svaka nova promjena koju trudnica opazi, svaka dilema koja se pojavi mora biti prenešena i razriješena s ginekologom. Opće psihofizičko dobro stanje trudnice je optimalan preduvjet za dobar rast i razvoj djeteta i prekomjerni stres i briga majke imaju utjecaja na mentalno stanje i razvoj bebe. Stoga treba odbaciti svako bespotrebno i prekomjerno opterećenje kako bi našoj nerođenoj djeci osigurali idealne uvjete u prvim danima života.
Često smo u dilemi koje su nam sve pretrage potrebne tijekom trudnoće i kako izgleda optimalan nadzor uredne trudnoće. Vaš ginekolog će Vas detaljno informirati o svim nužnim pretragama, a u samom početku trudnoće poželjno je obaviti sljedeće laboratorijske pretrage:
Kompletna krvna slika ili KKS se radi kako bi se procjenili opće zdravstveno stanje i otkrili razni poremećaji (npr. anemija, infekcija, virusna oboljenja). Glukoza je najznačajniji izvor energije prijeko potrebne za mišićni rad i sve ostale procese u organizmu. Određivanje razine glukoze u krvi klinički je značajno za dijagnozu i praćenje terapije dijabetesa (šećerne bolesti). OGTT je test koji pokazuje sposobnost preuzimanja glukoze u organizmu te služi za otkrivanje poremećaja metabolizma šećera. Ne preporuča ga se za postavljanje dijagnoze šećerne bolesti nego samo za utvrđivanje trudničke šećerne bolesti.
Laboratorij poliklinike Analiza Lab opskrbljen je suvremenom opremom, koja omogućuje pouzdan i siguran rad. Uz stručnost medicinskih biokemičara, napredna tehnologija laboratorija Poliklinike Analiza Lab omogućuje pružanje vrhunske usluge.

Napomene

  • Zdravstvenu uslugu moguće je koristiti odmah nakon kupnje.
  • Ponuda uključuje: laboratorijske usluge za trudnice - KKS, urin i OGTT.
  • Cjenik zdravstvenih usluga možete pogledati ovdje.
  • Najava 2 dana unaprijed na 01/2045-515.
  • Zdravstvena usluga se smatra iskorištenom ukoliko je pacijent rezervirao termin, a nije došao ili otkazao 24 sata ranije.
  • Rok iskoristivosti zdravstvene usluge je 30 dana od datuma kupnje!
  • VAŽNO! Potrebno je doći natašte.

Poliklinika Analiza Lab

Laboratorij poliklinike Analiza Lab opskrbljen je suvremenom opremom, koja omogućuje pouzdan i siguran rad. Uz stručnost medicinskih biokemičara, napredna tehnologija laboratorija Poliklinike Analiza Lab omogućuje pružanje vrhunske usluge.

Radno vrijeme:

Ponedjeljak - Petak: 07-19h i Subotom: 08-13h

Adresa i kontakt:

Kašinska ulica 27d, Sesvete, Hrvatska | Karta
Telefon: 01/2045-515
info@poliklinika-analizalab.hr
http://www.poliklinika-analizalab.hr