Magnetska rezonanca cijele kralježnice - MR snimanje cijele kralježnice (vratne, grudne, slabinske)

-50%
318,53 €
637,07 €
-50%
637,07 € 318,53 €
Ponuda istekla

Od bolesti kralježnice boluje svaka deseta osoba u Hrvatskoj!
Odmah iza glavobolje, bolovi u leđima danas su drugi najčešći razlog zbog kojeg ljudi često traže pomoć liječnika. Tegobe povezane s kralježnicom najčešće karakteriziraju bolovi u lubsakralnom dijelu (donjem dijelu leđa), te u vratnom dijelu kralježnice. Takvi bolovi mogu biti popraćeni napetim ili bolnim mišićima, te smanjenom ili bolnom pokretljivošću. Kao posljedica ne liječenja može se pojaviti trnjenje u nogama i rukama.

Poliklinika za radiologiju i neurologiju Dijagnostika 2000 prva je privatna dijagnostička ustanova u Hrvatskoj opremljena aparatom za magnetsku rezonancu (MR). Snimanja obavljaju ing. med. radiologije s višegodišnjim iskustvom, a pretragu prate i promptno interpretiraju nalaze vrhunski stručnjaci pojedinih područja radiologije s 15-godišnjim iskustvom rada na MR-u, te više od 20- godišnjim iskustvom rada na CT-u.

"Uzroci bolova u vratu, prsima i/ili donjem dijelu kralježnice mogu biti brojni, stoga je važno napraviti kvalitetne pretrage kako bi se ustanovila točna dijagnoza."
dr. med. Bojan Jernej, specijalist radiolog

Napomene

  • Zdravstvenu uslugu moguće je koristiti odmah nakon kupnje.
  • Ponuda uključuje: MR cijele kralježnice (vratne, grudne, slabinske).
  • Postupak snimanja magnetskom rezonancom traje 1h.
  • Cjenik zdravstvenih usluga možete pogledati ovdje.
  • Najava 2 dana unaprijed na 01/4556-282.
  • Zdravstvena usluga se smatra iskorištenom ukoliko je pacijent rezervirao termin, a nije došao ili otkazao 24 sata ranije.
  • Rok iskoristivosti zdravstvene usluge je 30 dana od datuma kupnje!

Dijagnostika 2000 - Poliklinika za radiologiju i neurologiju

Znanjem i dugogodišnjim iskustvom svojih djelatnika, djelom stečenim i u inozemstvu, Dijagnostika 2000 postala je centar izvrsnosti, Zasnovan na svjetskim standardima organizacije rada, prvenstveno u radiološkoj struci, uz neprestano praćenje i usavršavanje najsuvremenijih dijagnostičkih metoda.

Radno vrijeme:

Ponedjeljak - Petak: 8-16h

Adresa i kontakt:

Martićeva ulica 63A, Zagreb, Hrvatska | Karta
Telefon: 01/4556-282, 01/4640-902
info@dijagnostika2000.hr
http://www.dijagnostika2000.hr/