Ultrazvuk mišića i tetiva!

-26%
48,97 €
66,36 €
-26%
66,36 € 48,97 €
Kupi

Tetive i mišići dio su lokomotornog sustava. Pomoću njega se krećemo i činimo niz drugih radnji. Kad nešto zaboli bez vidljivih razloga vrijeme je za posjet fizijatru. Pomoću ultrazvuka mogu se precizno dijagnosticirati moguća oštećenja mišića i tetiva.

Ultrazvuk mišića i tetiva se posebno preporučuje osobama s bolovima u zglobovima, degenerativnim promjenama na zglobovima, povredama u zglobovima, mišićima, ligamenatima i tetivama.  Pobrinite se za svoj sustav za pokretanje i otkrijte na vrijeme moguća oštećenja kako biste ih uspješno mogli liječiti. 

Ovaj nalaz može biti od posebnog značaja za sve one koji se amaterski ili profesionalno bave sportskim aktivnostima što će pomoći pri daljem planiranju liječenja.

U Poliklinici za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju dr. Žugaj jamče kvalitetu i sigurnost, temeljenu na dugogodišnjem iskustvu vlasnika i ravnatelja Poliklinike Dr. Mato Žugaj,  Spec. fizikalne i rehabilitacijske medicine.Vrhunska oprema, stručni i profesionalni liječnici ovdje su vam uvijek na usluzi. Ponuda uključuje i ultrazvuk istog stopala.

Brinite za svoje zdravlje!

Napomene

  • Zdravstvenu uslugu moguće je koristiti odmah nakon kupnje.
  • Ponuda uključuje: UZV mišića i tetiva (jedan segment tijela)
  • Najava nekoliko dana unaprijed na broj: 01/4558 955
  • Zdravstvena usluga se smatra iskorištenom ukoliko je pacijent rezervirao termin, a nije došao ili otkazao 24 sata ranije.
  • Rok iskoristivosti zdravstvene usluge je 30 dana od datuma kupnje! 

Poliklinika za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju dr. Žugaj

Poliklinika za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju je započela sa radom 1999. godine. Primarno se bavi dijagnostikom i liječenjem bolesti sustava za pokretanje (bolesti kralježnice i zglobova, bolna križa, išijas, bolovi vrata, glavobolje, sportske i druge ozljede, bolno rame, kuk, koljeno, teniski lakat, reumatske i neurološke bolesti i sl.). Poliklinika je opremljena najmodernijim aparatima za fizikalnu terapiju-elektroterapija, ultrazvučna terapija, laser, magnetoterapija, trakcijska terapija kralježnice. Osim toga poliklinika vrši kineziterapiju, masažu (parcijalno i cijelo tijelo), kućne posjete, davanje injekcija i blokada, kiropraktiku. Fizikalna terapija se provodi uz individualni pristup dipl.bacc.fizioterapeuta.

Radno vrijeme:

Radnim danom od 7 - 21h, subotom 8 - 14h.

Adresa i kontakt:

Križanićeva ulica 13, Zagreb, Hrvatska | Karta
Telefon: 01/4558-955
poliklinika.dr.zugaj@zg.t-com.hr