Vaginoplastika - Sužavanje rodnice laserom

-25%
736,61 €
982,15 €
-25%
982,15 € 736,61 €
Kupi

Radi oslabljenih mišića rodnice pobjegne Vam urin, imate problema sa gubitkom spolnog nadražaja?  Jeste li znali da sada postoji neinvazivna metoda da riješite Vaš problem! 
Porođaj, pogotovo uz urezivanje međice, ginekološka operacija ili pak proces starenja mogući su razlozi za nepovratno rastezanje mišića dna zdjelice i rodnice. Čak oko 40% žena iznad 35 godina pati od nekog vida nelagode pri spolnosti ili nevoljnog otjecanja mokraće koje su posljedica rastezanja rodnice.

Nažalost, rijetke su one žene koje će takvu problematiku naglasiti razgovarajući s ginekologom. Većina misli da će se vagina vratiti u prijašnje stanje tijekom vremena ili smatraju da je nevoljno otjecanje urina pri kašljanju, kihanju, trčanju ili plesanju "normalna" pojava u koju ne treba intervenirati. Isto tako misle da je relaksacija rodnice nakon porođaja nepovratno stanje, a gubitak spolnog nadražaja i ugode zbog prerastezljive rodnice nepopravljiv.

Metodom laserske vaginoplastike je moguće potpuno sačuvati prokrvljenost rodnice i njenu inervaciju bez rezanja krvnih žila i živčevlja do kojih dolazi tijekom klasične kirurške intervencije. Drugim riječima, cilj vaginalne rejuvenacije (pomlađivanja) je vraćanje rodnice i okolnog potpornog tkiva u njihovo prijašnje anatomsko i funkcionalno stanje. Preciznim doziranjem i usmjeravanjem energije laserskih zraka postiže se praktički bezbolan učinak. Riječ je o revolucionarnoj metodi koju je prvi u svijetu počeo primjenjivati bolivijski liječnik Mario Rivera iz Santa Cruza.Primarijus dr.sc Ivan Fistonić prvi i zasada jedini u Hrvatskoj nekirurškom tehnikom pomlađivanja spašava žene čije su rodnice zbog poroda i trauma postale prerastezljive. U ugodnom razgovoru postaviti će jasna pitanja o spolnosti i kontroli mokrenja, te zajedno sa pacijenticom nastojati pomoći riješiti simptome koji narušavaju kvalitetu života žene.

"Važno je istaknuti mogućnosti prevencije i jednostavnog liječenja upravo u ranim fazama mišićne prerastezljivosti koja utječe na spolni užitak ili mogućnost zadržavanja urina."
prim.dr.sc. Ivan Fistonić, specijalist ginekologije i opstetricije

Napomene

  • Zdravstvenu uslugu moguće je koristiti odmah nakon kupnje.
  • Ponuda uključuje: pregled specijalista, lasersku vaginoplastiku, konzultacije.
  • Cjenik zdravstvenih usluga možete pogledati ovdje.
  • Najava 2 dana unaprijed na 01/4855-041.
  • Zdravstvena usluga se smatra iskorištenom ukoliko je pacijent rezervirao termin, a nije došao ili otkazao 24 sata ranije.
  • Rok iskoristivosti zdravstvene usluge je 30 dana od datuma kupnje!

Poliklinika Fistonić d.o.o.

Specijalist ginekologije i opstetricije prim.dr.sc. Ivan Fistonić iz privatne ginekološke ordinacije Fistonić jedan je od vodećih stručnjaka na području ginekologije.

Radno vrijeme:

Ponedjeljak - Petak: 8-16h

Adresa i kontakt:

Preradovićeva ulica 10, Zagreb, Hrvatska | Karta
Telefon: 01/4855-041
info@ordinacija-fistonic.hr
http://www.ordinacija-fistonic.hr/