Fileri na bazi hijaluronske kiseline - Za brzo i učinkovito uklanjanje bora i atraktivnije usne

-17%
2.499,00 Kn
3.000,00 Kn
-17%
3.000,00 Kn 2.499,00 Kn
Kupi

Jednim tretmanom pomladite svoje lice na potpun prirodan način pomoću dermalnih filera!
Zamislite kako u jednom trenutku bora na Vašem licu postaje sve ispunjenija i na kraju nestaje ili Vaše usne postaju punije i atraktivnije. Ne morate više zamišljati, napokon to možete i doživjeti već nakon jedne primjene najkvalitetnijih dermalnih punila na bazi hijaluronske kiseline.

Dermalni fileri ili punila su preparati koji se ubrizgavaju u kožu, ili ispod same kože s ciljem da se koža izdigne. Koriste se za smanjenje, ili uklanjanje bora, kožnih ožiljaka, povećanje usnica, ili povećanje volumena lica, npr. u području jagodica. Nakon tretmana dermalnim filerom, lice izgleda prirodno, a mimika lica nije narušena.

Fileri najnovije generacije bazirani su na hijaluronskoj kiselini. Hijaluronska kiselina se i inače prirodno nalazi u našem organizmu, a glavna funkcija joj je vezivanje vode. S vremenom kako starimo, količina naše prirodne hijaluronske kiseline u organizmu se smanjuje, pa tako dolazi do gubitka volumena na određenim dijelovima lica i stvaraju se pliće ili dublje bore. Nuspojave kao što su alergijske reakcije, stvaranje granuloma, su svedene na minimum.

Nakon razgovora sa pacijentom o željama, započinje tretman tako što se na mjesto aplikacije nanese krema koja će anestezirati područje, ili se ubrizga lokalni anestetik, ovisno o dogovoru sa pacijentom. Kad anestetik počne djelovati filer se u željeno područje ubrizgava tankim iglama ili kanilama. Za vrijeme rada, pacijenta se redovito obavještava o tome koliko je filera aplicirano i pacijent u svakom trenutku može ako želi pogledati što je napravljeno. Sam tretman traje ovisno o području koje se tretira i količini filera koja se aplicira, odnosno od 20 do 45 minuta. Nakon aplikacije filera, tretirano područje se izmasira i ako je potrebno stavi se led na nekoliko minuta. Tretman je s obzirom na anestetik koji se prethodno aplicira, bezbolan. Rezultati su vidljivi odmah nakon zahvata. Nakon tretmana pacijent se može odmah vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima.

U oftalmološkoj poliklinici Knezović Vision Group pri radu s pacijentima naglašen je individualan pristup, jer nema jednakih slučajeva ili dijagnoza, svaki čovjek je poseban, originalan.

"Trajanje učinka nije jednako kod svakog pacijenta. Učinak u prosjeku traje od 6 do 8 mjeseci a najduže do 1 godine."
dr.sc. Igor Knezović, dr.med.

Napomene

  • Zdravstvenu uslugu moguće je koristiti odmah nakon kupnje.
  • Ponuda uključuje: 1 mL preparata na bazi hijaluronske kiseline i ubrizgavanje preparata na željena područja lica.
  • Cjenik zdravstvenih usluga možete pogledati ovdje.
  • Najava 2 dana unaprijed na 01/6677-222.
  • Zdravstvena usluga se smatra iskorištenom ukoliko je pacijent rezervirao termin, a nije došao ili otkazao 24 sata ranije.
  • Rok iskoristivosti zdravstvene usluge je 30 dana od datuma kupnje!
  • VAŽNO! Nakon tretmana dermalnim filerom preporuča se izbjegavanje: saune, izlaganje suncu, odlasci u solarij, pritiskanje dijela lica koje je tretirano, kroz narednih nekoliko dana.

Poliklinika Knezović za oftalmologiju

Poliklinika Knezović za oftalmologiju je medicinska ustanova koja se prvenstveno bavi bolestima oka. U svakodnevnoj praksi pokušavamo integrirati najprestižnija tehnička dostignuća današnjice uz maksimalnu stručnost i posvećenost.

Radno vrijeme:

pon-pet: 10h-18h, sub: 10h-15h i po dogovoru

Adresa i kontakt:

Ulica grada Vukovara 269, Zagreb, Hrvatska | Karta
Telefon: 01/6677-222, 098/9973-929
info@knezovic.com.hr
http://www.knezovic.com.hr