GINEKOLOŠKI PREGLED - Pregled, citološki/PAPA test i transvaginalni color doppler

-31%
59,73 €
86,27 €
-31%
86,27 € 59,73 €
Kupi

Čuvajte vaše zdravlje uz redovite ginekološke preglede!
Sve je veći porast malignih bolesti, spolno prenosivih bolesti, poremećaja menstrualnih ciklusa i menopauznih tegoba. Stoga barem jednom godišnje preporuča se ginekološki pregled koji uključuje pregled specijaliste, citološki/PAPA test i color doppler.
PAPA test, test po Papanicolauu ili VCE (vagina, cerviks i endocerviks) obrisak je brza, jednostavna i neinvazivna medicinska pretraga kojom se uzima obrisak rodnice, vrata maternice i kanala vrata maternice, a u prvom redu služi za rano otkrivanje karcinoma vrata maternice i promjena koje mu prethode. PAPA testom mogu se otkriti i upalne promjene, a u nekim slučajevima i točno identificirati uzročnici upale.

Color Doppler je suvremena ultrazvučna pretraga kojom se mjeri brzina protjecanja krvi i otpor krvnih žila u određenoj krvnoj žili nekog organa ili tumora (primjerice krvnoj žili jajnika ili žili pupkovine djeteta tijekom trudnoće). Ovom metodom znatno se upotpunjuje nalaz, posebice u smislu razlikovanja dobroćudnih od zloćudnih promjena u najranijem stadiju. Metoda je pouzdana, bezbolna i neškodljiva.

"Ginekološki pregled najbitnija je stavka u očuvanja zdravlja svake žene i stoga bi svaka žena, barem jednom godišnje trebala otići na redoviti pregled kod ginekologa."
prim.dr.sc. Ivan Fistonić, specijalist ginekologije i opstetricije

Napomene

  • Zdravstvenu uslugu moguće je koristiti odmah nakon kupnje.
  • Ponuda uključuje: specijalistički pregled, utvrđivanje dijagnoze (analiza povijesti bolesti), citološki/PAPA test, transavaginalni color doppler.
  • Cjenik zdravstvenih usluga možete pogledati ovdje.
  • Najava 2 dana unaprijed na 01/4855-041.
  • Zdravstvena usluga se smatra iskorištenom ukoliko je pacijent rezervirao termin, a nije došao ili otkazao 24 sata ranije.
  • Rok iskoristivosti zdravstvene usluge je 30 dana od datuma kupnje!

Poliklinika Fistonić d.o.o.

Specijalist ginekologije i opstetricije prim.dr.sc. Ivan Fistonić iz privatne ginekološke ordinacije Fistonić jedan je od vodećih stručnjaka na području ginekologije.

Radno vrijeme:

Ponedjeljak - Petak: 8-16h

Adresa i kontakt:

Preradovićeva ulica 10, Zagreb, Hrvatska | Karta
Telefon: 01/4855-041
info@ordinacija-fistonic.hr
http://www.ordinacija-fistonic.hr/