Individualne vježbe s fizioterapeutom

-50%
13,14 €
26,41 €
-50%
26,41 € 13,14 €
Kupi

Individualne vježbe sa fizioterapeutom

Ponuda je za jedan tretman - preporuka je 5 tretmana 

Bolovi u kralježnici se najčešće javljaju kao bol u vratu koja se širi u glavu ili u ruku ili kao bol u lumbalnom dijelu leđa od kuda se često širi u nogu.

Kralježnica je sastavljena od 34 kralješka, između kojih su elastični diskovi koji omogućuju da se kralježnica savija i pokreće. Leđni i trbušni mišići obavijaju kralježnicu kao korzet i drže ju uspravnom. Slabost tih mišića, uzrokovana dugotrajnim sjedenjem ili stajanjem, dovodi do nepravilnih položaja kralježnice zbog čega diskovi mogu iskliznuti i pritisnuti određene živce. To uzrokuje jake bolove i ograničenu pokretljivost.

Kako do tijela bez boli?

Vježbanje je najučinkovitiji način za spriječavanje i uklanjajnje bolova u leđima. Vježbanjem se poboljšava elastičnost i snaga mišića, povećava se opseg pokreta u zglobovima, cirkulacija je bolja, a bol se smanjuje ili potpuno nestaje.

Stručnost i iskustvo našeg osoblja, kombinacija individualno prilagođenih vježbi i manipulativnih tehnika u tretmanu bolne kralježnice garancija su upješnog riješavanja bolova.

Što dobivate?

Diplomirani fizioteraput sa dugogodišnjim iskustvom procijenit će Vaše sposobnosti te ograničenja u vidu kretnji i po tome će izraditi individualni program vježbi posebno za Vas, educirati Vas o ergonomiji na radnom mjestu i dati Vam mnoštvo savjeta za život bez boli.

Obratite nam se s povjerenjem! 

Napomene

  • Zdravstvenu uslugu moguće je koristiti odmah nakon kupnje.
  • Ponuda uključuje: procijenu Vaše sposobnosti i ograničenja u vidu kretnji te izradu individualnog programa vježbi  1 kupon - 1 dolazak
  • Najava 2 dana unaprijed na broj 0800 206 206 ili na sanitetska@simbex.hr
  • vježbe je moguće dogovoriti od ponedjeljka do petka od 08 - 19 sati (subotom vježbe nisu moguće)
  • Zdravstvena usluga se smatra iskorištenom ukoliko je pacijent rezervirao termin, a nije došao ili otkazao 24 sata ranije.
  • Rok iskoristivosti zdravstvene usluge je 30 dana od datuma kupnje! 

Sanitetska kuća SimBex

Radno vrijeme:

Radno vrijeme ponedjeljak - petak 08-19 sati

Adresa i kontakt:

Trnjanska cesta 59A, Zagreb, Croatia | Karta
Telefon: 01/ 63 14 449
info@simbex.hr
http://www.sanitetska.simbex.hr/