Magnetska rezonanca vratne (cervikalne) kralježnice

-25%
1.200,00 Kn
1.600,00 Kn
-25%
1.600,00 Kn 1.200,00 Kn
Kupi

Ukočenost i bol u vratu vrlo su česte tegobe, koje se javljaju u svakoj životnoj dobi!
Dugotrajno opterećivanje vrata tijekom sjedenja s nagnutom glavom ili vožnje u automobilu prvo umori mišiće, a zatim ih ukoči. Bolovi u vratu mogu nastati i kao posljedica ozljede vrata, najčešće u automobilskim nesrećama - brzi i nagli trzaj vrata naprijed pa nazad rastežu meko tkivo iznad granice dopuštenog. Postoje i bolesti koje sa sobom nose bol u vratu kao što su reumatoidni artritis, ali i menigitis. Zato je važno razlikovati blagu, uglavnom bezopasnu bol, i akutnu, koja može biti opasna za zdravlje.

Poliklinika za radiologiju i neurologiju Dijagnostika 2000 prva je privatna dijagnostička ustanova u Hrvatskoj opremljena aparatom za magnetsku rezonancu (MR). Snimanja obavljaju ing. med. radiologije s višegodišnjim iskustvom, a pretragu prate i promptno interpretiraju nalaze vrhunski stručnjaci pojedinih područja radiologije s 15-godišnjim iskustvom rada na MR-u, te više od 20- godišnjim iskustvom rada na CT-u.

"Uzroci bolova u vratu mogu biti brojni, stoga je važno napraviti kvalitetne pretrage kako bi se ustanovila točna dijagnoza."
dr. med. Bojan Jernej, specijalist radiolog

Napomene

  • Zdravstvenu uslugu moguće je koristiti odmah nakon kupnje.
  • Ponuda uključuje: MR vratne (cervikalne) kralježnice.
  • Postupak snimanja magnetskom rezonancom traje 30min.
  • Cjenik zdravstvenih usluga možete pogledati ovdje.
  • Najava 2 dana unaprijed na 01/4556-282.
  • Zdravstvena usluga se smatra iskorištenom ukoliko je pacijent rezervirao termin, a nije došao ili otkazao 24 sata ranije.
  • Rok iskoristivosti zdravstvene usluge je 30 dana od datuma kupnje!
  • Napomena! Anestezija nije uračunata u cijenu i zasebno se plaća u poliklinici Dijagnostika 2000.

Dijagnostika 2000 - Poliklinika za radiologiju i neurologiju

Znanjem i dugogodišnjim iskustvom svojih djelatnika, djelom stečenim i u inozemstvu, Dijagnostika 2000 postala je centar izvrsnosti, Zasnovan na svjetskim standardima organizacije rada, prvenstveno u radiološkoj struci, uz neprestano praćenje i usavršavanje najsuvremenijih dijagnostičkih metoda.

Radno vrijeme:

Ponedjeljak - Petak: 8-16h

Adresa i kontakt:

Martićeva ulica 63A, Zagreb, Hrvatska | Karta
Telefon: 01/4556-282, 01/4640-902
info@dijagnostika2000.hr
http://www.dijagnostika2000.hr/