MBST – revolucionarna i jedina metoda kojom se potiče regeneracija hrskavice i stvaranje kosti!

-20%
238,90 €
298,63 €
-20%
298,63 € 238,90 €
Kupi

MBST ili terapijska nuklearna magnetska rezonanca je korištenje tehnologije magnetske rezonance u svrhu liječenja. Ova se tehnologija temelji na istim principima kao i dobro poznata dijagnostička magnetska rezonanca (NMR ili MRI). MBST je najbolja terapija koja trenutno postoji u svijetu za uspješno liječenje bolesti zglobova i koštanih bolesti poput osteoartritisa (artroze) i osteoporoze, kao i metaboličkih koštanih bolesti, a da pritom nema nikakvih nuspojava. Dokazano regenerira hrskavicu i potiče stvaranje kosti, a najnovije studije pokazale su i aktivacijski učinak na stanice kože, pa se odnedavno MBST koristi i za regeneraciju kože. MBST tehnologija razvijena prije desetak godina u Njemačkoj svjetski je patentiran proizvod, a njezin je učinak dosada potvrđen brojnim studijama.

Detaljnije o MBST metodi možete pročitati ovdje.

Kada i kako se primjenjuje MBST?

MBST je indicirana u svim slučajevima kroničnih bolesti kostiju i zglobova. Budući da je to metoda kojom možemo obnoviti hrskavicu i potaknuti stvaranje kosti, razumno ju je primijeniti već kod blagih i srednjih oštećenja, jer je to najbolji način prevencije kasnijih ozbiljnijih problema.

MBST se provodi tako da pacijent leži na uređaju sat vremena kroz 3,5,7, 9 ili 10 dana, ovisno o programu koji se primjenjuje, pri čemu nema nikakvih neugodnosti niti opasnosti od štetnih djelovanja. Broj kontraindikacija je vrlo ograničen, još manji nego kod dijagnostičke magnetske rezonance, budući da MBST koristi malu energiju, znatno manju od one koja se koristi u dijagnostici.  

Indikacije za MBST                       

Bolovi u leđima ( hernije diska, kronične degenerativno-deformirajuće promjene kralježnice)

-kod akutnih bolova jedan tretman od 5 ili 7 dana po sat vremena, a kod kroničnih jednom ili dva puta godišnje bit će dovoljno za potpuni oporavak kojim će se spriječiti pogoršanje i ozbiljne posljedice do kojih dovodi osteoartiritis ( artroza )

Bolovi u koljenima, kukovima, ramenima, šakama i stopalima

-tretman od 5 ili 7 dana po sat vremena jednom godišnje, a kod težih slučajeva dva puta godišnje U težim slučajevima MBST se može kombinirati s drugim metodama kao što je fizikalna terapija, a ponekad i kirurško (ortopedsko) liječenje.. 

Sportske ozljede zglobova i prevencija ozljeda

-jedan tretman od 3 ili 5 dana po sat vremena

Napomene

  • Zdravstvenu uslugu moguće je koristiti odmah nakon kupnje.
  • Ponuda uključuje: 5 tretmana MBST-a
  • Najava po primitku kupona na broj 01/6391-561
  • Zdravstvena usluga se smatra iskorištenom ukoliko je pacijent rezervirao termin, a nije došao ili otkazao 24 sata ranije.
  • Možete kupiti 1 kupon za sebe i 2 na poklon
  • Rok iskoristivosti zdravstvene usluge je 30 dana od datuma kupnje!

Poliklinika K-centar

Poliklinika K-centar osnovana je s ciljem da se građanima omogući vrhunska zdravstvena usluga u liječenju i prevenciji kroničnih bolesti ( osteoporoze, osteoartritisa, kroničnih srčanih bolesti, proširenih vena i hemoroida) na jedenom mjestu, uz primjenu najnovijih medicinskih metoda i timski rad stručnjaka različitih specijalnosti te time ispuni praznina u zdravstvenom sustavu.

Radno vrijeme:

Adresa i kontakt:

Ulica Vrbik I 8a, Zagreb, Hrvatska | Karta
Telefon: 01/6391-561
k-centar@k-centar.hr
http://k-centar.hr/