Paket leća po izboru i kontrola vida u Optici Očalinko!

-24%
21,10 €
27,87 €
-24%
27,87 € 21,10 €
Kupi

Optika Očalinko je opremljena najsuvremenijom opremom i instrumentima zbog čega nudi savršenu uslugu za svakoga. U ponudi možete odabrati Johnson Acuvue Oasys (6 komada) ili Air Optix Aqua (3 komada). Johnson Acuvue Oasys su dvotjedne, a Air Optix Aqua mjesečne leće.

Acuvue Oasys leće proizvođača Johnson su toliko udobne da nećete primijetiti da ih nosite. Njihova Hydraclear tehnologija omogućuje stalnu vlažnost vaših očiju te smanjuje potrebu za korištenjem kapljica za ovlaživanje očiju. Ove kontaktne leće su također blago obojene kako bi vam se olakšalo rukovanje s njima.

Air Optix Aqua su revolucionarne meke kontaktne leće od silikon hidrogela. One osiguravaju dotok velike količinu kisika, što rezultira bjeljim i jasnijim očima, te tako pridonose očuvanju zdravlja očiju kod ljudi koji nose leće. S tim lećama, može se slobodno i zadrijemati, te čak i prespavati, bez izazivanja komplikacija.

Napomene

  • Kupon je moguće koristiti odmah po primitku
  • Jedna osoba može koristiti 5 kupona na svoje ime
  • Jedna osoba može pokloniti 5 kupona
  • Ponuda uključuje: Kutija kontaktnih leća po izboru i kontrolu vida, Johnson Acuvue Oasys (6 komada) ili Air Optix Aqua (3 komada)
  • Rok iskoristivosti kupona je 30 dana od kupnje
  • Obavezno naručivanje pacijenata na kontrole
  • Nakon isteka roka iskoristivosti kupon nije moguće koristiti

Optika Očalinko

Optika Očalinko osnovana je kao optičarski obrt 01.04.2011. u Zagrebačkom naselju Špansko. Sama optika nalazi se na križanju Bubnjaračke i ulice Jurja Šižgorića u prizemlju obiteljske kuće. Izrađuju dioptrijske naočale, bave se i prodajom dioptrijskih okvira, dioptrijskih leća, sunčanih naočala, kontaktnih leća, otopinama za održavanje i čišćenje kontaktnih leća, servisom i popravcima dioptrijskih i sunčanih naočala, te kontrolom vida. Optika je opremljena najsuvremenijom opremom i instrumentima zbog čega nudi savršenu uslugu za svakog korisnika. U optici će Vas uvijek dočekati profesionalno, educirano i ljubazno osoblje koje će Vam pomoći pri velikom izboru dioptrijskih i sunčanih naočala, savjetovati Vas kod estetike i mode istih, kao i kod adekvatnog i najboljeg izbora dioptrijskih stakala ili kontaktnih leća.

Radno vrijeme:

Pon-Pet: 09-20h Subota: 09-13h

Adresa i kontakt:

Bubnjaračka ulica 2, Zagreb, Hrvatska | Karta
Telefon: 01/3790-055, 098/9397-358
info@optika-ocalinko.hr
http://optika-ocalinko.hr/