SLIM & FIT program by Body Creator

-56%
264,12 €
597,25 €
-56%
597,25 € 264,12 €
Kupi

Je sveobuhvatni program smanjenja tjelesne težine i preoblikovanja tijela po svjetski poznatoj Termo slim metodi,  koji se bazira na aktivnoj vježbi u posebno dizajniranim termo kapsulama pri fiziološkoj temperaturi od 37 stupnjeva uz dodatak vrlo učinkovitih tretmana infra crvenim zrakama i aktivnim supstancama za smanjenje obujma.

Akcija sadrži 10 tretmana aktivnog vježbanja pod stručnim vodstvom u termo kapsulama + 10 terapija  infra crvenim zrakama + 10 body wrappinga uz analizu tijela i nutricionističko savjetovanje.

Napomene

U cijenu uračunata i antropometrijska i metabolička analiza tijela i nutricionističko savjetovanje te kontrola ostvarenih rezultata.

Capacitas Catena j.d.o.

Body Creator su specijalizirani centri za zdravo mršavljenje i preoblikovanje ženske figure. Naša jedinstvena metoda uklanjanja suvišnih masnih naslaga već 21 godinu našim klijenticama donosi osmjeh na lice. Metoda se temelji na termo slim učinku koji obvezuje na aktivnu vježbu u posebnim termo-aktivnim uvjetima. Reaktivacija cirkulacije i enzima, učvršćivanje muskulature te otklanjanje posljedica prejedanja, debljine i svakodnevnog stresa samo su dio rezultata ove iznimne metode. Osim termo slim učinka naša metoda se bazira i na visoko učinkovitim LPG Endermologie anti celulitnim tretmanima vakuumom. Body creator koriste ovaj prestižni tretman od 2001 godine i ujedno su centri s najviše realiziranih LPG Endermologie tretmana u regiji i prvi koji su ovaj prestižni aparat doveli u Hrvatsku. Zajednički nazivnik za sva nastojanja da se postane i ostane zdrav i vitak, kao i usluge koje pružaju naši specijalizirani centri, izražen je kroz našu viziju po kojoj se svaka žena mora dobro osjećati u vlastitom tijelu. Body Creator Vas poziva da prihvatite taj dobar osjećaj i bacite u zaborav probleme s prekomjernom težinom, celulitom te bolestima kralježnice, krvožilnog sustava i kože. Body Creator Vam nudi individualizirane programe, sklopljene nakon sveobuhvatne analize tijela. Ovo je jedina metoda u Hrvatskoj koja ima potporu Ureda za zdravstvo Grada Zagreba, Zagrebačkog dijabetičkog društva, Udruge za prevenciju prekomjerne težine i udruge mrsavljenje.hr. A ono što je važno napomenuti da je to ujedno i jedina metoda mršavljenja bazirana za rezultatima istraživanja dvaju Nobelovaca. TRAŽIMO PARTNERE – KUPCE FRANŠIZE Osim toga Body creator nije samo uspješna metoda mršavljenja već i vrlo uspješna poslovna ponuda. Tražimo partnere – kupce franšize. Ako i vi želite otvoriti Body creator centar u Vašem gradu i pridružiti se našoj uspješnoj obitelji javite se dr.sc. Ljiljani Kukec, na email Lkukec@inet.hr Adresa i kontakt za rezervaciju termina analize: Body creator Badalićeva 2, Zagreb, Hrvatska | Karta Telefon: 099/3544348, info@bodycreator.com http://bodycreator.com/

Radno vrijeme:

Pon.srijeda, petak 12-20, Utorak, četvrtak 8-16, subota po potrebi

Adresa i kontakt:

Badelićeva 2, Zagreb, Hrvatska | Karta
Telefon: 099/3544348
info@bodycreator.com
http://bodycreator.com/