Uklanjanje pigmentacijskih mrlja - neinvazivni tretman koji rezultira zategnutom i osvježenom kožom

-74%
52,43 €
199,08 €
-74%
199,08 € 52,43 €
Ponuda istekla

Hiperpigmentacija je vrlo čest problem kod kojeg pojedina područja kože postaju tamnije boje.

Obično se radi o bezopasnoj pojavi uzrokovanoj pretjeranom količinom pigmenta, tj. melanina u koži. Iako je najučestalija u srednjoj i kasnijoj životnoj dobi, hiperpigmentacija se može javiti i kod mlađih osoba.

Tretmani uklanjanja pigmentnih promjena na koži jamče minimalni rizik te nježne i bezbolne tretmane klijentima, a rezultati su vrlo zadovoljavajući.

Priprema za tretman: Kožu prije tretmana potrebno je detaljno očistiti i osušiti, ukloniti make up, kreme, ulja i/ili proizvode za samotamnjenje. Područje koje će biti podvrgnuto tretmanu ne smije biti izloženo sunčevoj svjetlosti ili solariju minimalno 2 tjedna prije tretmana.

Tretman: Provodi se pomoću lasera marke Mantis 808. Udaljeniji dio sonde lasera prislanja se na kožu, a potom se pušta svjetlosni impuls kojeg klijent osjeća kao mali ubod. Laserska zraka prilikom prodiranja u kožu apsorbira svjetlosnu energiju.

Oporavak i rezultati: Uobičajene nuspojave su crvenilo i oticanje koje ne traje dulje od 24 - 48 sati. Na tretirano područje možete nanijeti led kako bi vam bilo ugodnije i kako biste ubrzali oporavak. Odmah nakon tretmana primijetit ćete prve promjene na koži lica, a za optimalne rezultate potrebno je dogovoriti broj tretmana s osobljem salona.

"Vraćanje mladolikosti, poboljšanje tonusa kože i elastičnosti te podrška tvojem zdravlju i ljepoti ono je što radimo najbolje."                                                                          Adora Beauty Retreat

Napomene

Kupon je moguće koristiti odmah po primitku.

Napomena: Tretman se ne preporučuje osobama s otvorenim ranama na licu, krastama ili herpesom te osobama koje su pod antibiotskom terapijom

Ponuda uključuje: uklanjanje pigmentacijskih mrlja

Redovne cijene pogledajte ovdje

Najava termina: 2 dana unaprijed na broj telefona 01 4095 270

Ponuda se smatra iskorištenom ukoliko ste termin rezervirali, a niste ga odjavili minimalno 24 sati ranije.

Adora Beauty Retreat

Radno vrijeme:

Radnim danom od 08-20h, subotom od 08-13h

Adresa i kontakt:

Otona Župančića 16, Zagreb, Croatia | Karta
Telefon: 01 4095 270
info@adora.hr
www.adora.hr